Taky něco z jídelníčku

Tak jo, taky něco o jídle. Toto je nefalšovaná bruschetta, zde coby typický toskánský neslaný chleba potřený olivovým olejem a podávaný s okouzlujícími rajčaty a bazalkou. Ital, který ji servíroval, byl ve čtyři odpoledne tak krásně ovínělý, že jsme mu těžko mohli uvěřit, že je žoviální a unavený jen z profese. Mimochodem, toskánská kuchyně je něco pro mě: jednoduchá na přípravu, vhodná k vínu, které právě popíjím, a sestávající z ingrediencí, jež jsou k sehnání snad i v českém Tesku. Proč doma sakra vždycky skončím u paprikových klobás z Billy, které mám v mrazáku?

Možná o tom Chleboun blognul i tady:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Solve : *
34 ⁄ 17 =